Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.   
Ok
   Viac informácií
Hľadať
x
Hľadať
Vybrať kategóriu
Mesto alebo PSČ
Okolie
  • Hľadať
  • Správy
  • Môj zoznam
  • Vytvorte Inzerát
  • Moje inzeráty
  • Všetky kategórie
  • Nehnuteľností
  • Autá
  • Nastavenia profilu
  • Pomoc
  • Podpora
Prihlásiť sa
 
 
Kupuj To
 
Kategória
Všeobecné informácie
Ďalšie informácie
Fotky a Video
Popis
Publikovať inzerát
Bezplatná občianska inzercia
Okolie
Pridať Inzerát
Ochrana osobných údajov

Obchodné podmienky

Používateľ poskytuje prevádzkovateľovi osobné údaje podľa ust. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej lej „Zákon o ochrane osobných údajov“), za účelom poskytovania služieb na Portáli dobrovoľne

Používateľ poskytuje svoje osobné údaje dobrovoľne a je si vedomý toho, že jeho osobné údaje môžu byť v súvislosti so službami poskytovanými na serveroch sprístupnené tretím osobám – iným používateľom za účelom poskytovania služieb Portálu

Používateľ týmto vyslovuje v súlade § 62 ods. 2 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov súhlas so zasielaním e-mailov a SMS správ na kontakty, ktoré uviedol v súvislosti s využívaním Portálu

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za zneužitie osobných dát užívateľa uvedených v inzeráte, alebo získaných nelegálnym preniknutím do systému stránok treťou osobou

Správca nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné zneužitie služieb serveru užívateľmi či tretími osobami.



Ochrana osobných údajov
Zostaňte v spojení
Zostaňte spojení s vašim smartphonom kdekoľvek a kedykoľvek .

Prejsť na verziu pre mobilné zariadenia

Bezplatná občianska inzercia


Sledujte nás na
Odber noviniek
Zadajte svoju e-mailovú adresu a nenechajte si ujsť žiadne ďalšie novinky.
Prihlásili ste sa na odber noviniek! Ďakujeme.
 
Copyright © 2018 - 2018 Kupuj To.
Všetky práva vyhradené. Externe označené ochranné známky patria ich príslušným vlastníkom

Partnerlinks:  | Websupport
  •   Slovensky
  •   Español
  •   Français (France)
  •   Italiano
  •   Netherlands
  •   English (US)